7. Tátrai csülökszeletek juhtúrós tóthaluskával | 4.200,- |
![]() ![]() ![]() | |
A füstölt csülköt megfőztük, melyből emberes szeleteket kanyarítottunk ki. Finom juhtúrós sztrapacskára helyeztük, amit meghintünk lilahagymával és friss kaporral. |
8. Ördöglángos | 4.200,- |
![]() ![]() ![]() | |
Jókora darab krumplitócsniba ízesen pikáns roston csirkefalatokat halmozunk fel, vegyes friss salátát és egy cseppnyi tejfelt teszünk hozzá. |
9. Alvégi ropogós kacsacomb bíborkáposztával és knédlivel | 4.500,- |
![]() ![]() ![]() | |
Dagobert combját mesésen megpirítottuk. Köret gyanánt párolt vöröskáposztát és felvidéki knédlit tálalunk fel melléje. |
10. Rántott szárnyasmáj majonézes burgonyasalátával | 3.900,- |
![]() ![]() ![]() | |
A ház specialitása évtizedek óta. A csirkemájat bepaníroztuk, aranyra sütöttük. Hagymás majonézes burgonyasaláta kupacon tálaljuk. |
11. Vadas marhapofa knédlivel | 4.500,- |
![]() ![]() ![]() | |
Az omlós marhapofát bőségesen nyakon öntöttük tárkonyos vadas szósszal. Köret gyanánt knédlit tálalunk hozzá. |