7. Tátrai csülökszeletek juhtúrós tóthaluskával4.200,-
A képhez tartozó alt jellemző üres; gluten-1.jpg a fájlnév A képhez tartozó alt jellemző üres; tej.jpg a fájlnév A képhez tartozó alt jellemző üres; tojas.jpg a fájlnév 
A füstölt csülköt megfőztük, melyből emberes szeleteket kanyarítottunk ki. Finom juhtúrós sztrapacskára helyeztük, amit meghintünk lilahagymával és friss kaporral. 
8. Ördöglángos4.200,-
A képhez tartozó alt jellemző üres; gluten-1.jpg a fájlnév A képhez tartozó alt jellemző üres; tej.jpg a fájlnév A képhez tartozó alt jellemző üres; tojas.jpg a fájlnév 
Jókora darab krumplitócsniba ízesen pikáns roston csirkefalatokat halmozunk fel, vegyes friss salátát és egy cseppnyi tejfelt teszünk hozzá. 
9. Alvégi ropogós kacsacomb bíborkáposztával és knédlivel4.500,-
A képhez tartozó alt jellemző üres; gluten-1.jpg a fájlnév A képhez tartozó alt jellemző üres; tej.jpg a fájlnév A képhez tartozó alt jellemző üres; tojas.jpg a fájlnév 
Dagobert combját mesésen megpirítottuk. Köret gyanánt párolt vöröskáposztát és felvidéki knédlit tálalunk fel melléje. 
10. Rántott szárnyasmáj majonézes burgonyasalátával3.900,-
A képhez tartozó alt jellemző üres; gluten-1.jpg a fájlnév A képhez tartozó alt jellemző üres; tej.jpg a fájlnév A képhez tartozó alt jellemző üres; tojas.jpg a fájlnév 
A ház specialitása évtizedek óta. A csirkemájat bepaníroztuk, aranyra sütöttük. Hagymás majonézes burgonyasaláta kupacon tálaljuk. 
11. Vadas marhapofa knédlivel4.500,-
A képhez tartozó alt jellemző üres; gluten-1.jpg a fájlnév A képhez tartozó alt jellemző üres; tej.jpg a fájlnév A képhez tartozó alt jellemző üres; tojas.jpg a fájlnév 
Az omlós marhapofát bőségesen nyakon öntöttük tárkonyos vadas szósszal. Köret gyanánt knédlit tálalunk hozzá.