Leveseink

1 Csibeleves csészében

Bemelegítés gyanánt egy csészényi forró csirkeleves csigatésztával és leveszöldségekkel.
Garantáltan megjön az étvágya!

2. Tyúkhúsleves gazdagon1.390,-
A képhez tartozó alt jellemző üres; gluten-1.jpg a fájlnév A képhez tartozó alt jellemző üres; tojas.jpg a fájlnév A képhez tartozó alt jellemző üres; zeller.jpg a fájlnév 
A hajnali kakasszónál tettük fel a levest, hogy lassan főzve minden húsából ízeket és színeket kapjunk. Nagyanyám féle töltelékkel és csirkecombbal tálaljuk. A zöldségeket sem sajnáljuk hozzá. 
3. Borsodi bográcsgulyás1.390,-
A képhez tartozó alt jellemző üres; gluten-1.jpg a fájlnév A képhez tartozó alt jellemző üres; tojas.jpg a fájlnév A képhez tartozó alt jellemző üres; zeller.jpg a fájlnév 
Disznónak combjából, nemes paprikából, lecsózöldségekből, kevés krumpliból készítettük, galuskát szaggattunk bele. 
4. Leleszi káposztás csülkös babgulyás1.390,-
A képhez tartozó alt jellemző üres; tej.jpg a fájlnév 
Savanyú káposztából és tarka babból, nomeg jófajta füstölt csülökből készítjük. A végén szárított erdei gombával bolondítjuk és tejfellel tálaljuk. 
5. Szamócakrém leves990,-
A képhez tartozó alt jellemző üres; gluten-1.jpg a fájlnév A képhez tartozó alt jellemző üres; tej.jpg a fájlnév 
Erdei szamócát vaníilipudinggal és mascarponéval összemixeltük, gyümölcsdarabokat is hagytunk benne. Hidegen tálaljuk tejszínhabbal és egy kis meglepetéssel a tetején. 
6. Fokhagymakrém leves1.090,-
A képhez tartozó alt jellemző üres; gluten-1.jpg a fájlnév A képhez tartozó alt jellemző üres; tej.jpg a fájlnév A képhez tartozó alt jellemző üres; zeller.jpg a fájlnév 
A zsenge gerezdek legegészségeseibbjéből pépet készítettünk, majd csontlében összerottyantottuk. Behabartuk, ami igencsak pikánsra sikeredett. Tálaláskor reszelt sajtot teszünk alá.